Onecoin (onecoin.eu) on herättänyt uteliaisuutta kryptovaluuttamarkkinoilla. Se on myös herättänyt epäilyksiä ja leimattu huijaukseksi. Voiko onecoinin avulla tienata mukavasti rahaa vai kannattaako pysyä erossa koko asiasta? Lue tämä artikkeli ja olet lähempänä totuutta.

 

Mitä on kryptovaluutta?

Kryptovaluutta on maksuväline siinä missä perinteinen rahakin. Kryptovaluutan edut ovat kuitenkin siinä että erilaiset kolmansien osapuolien siirtomaksut ym. ovat lähes nollatasolla joten ylimääräisistä pankkien ja rahoituslaitosten siirtomaksuista ei tule ylimääräisiä kuluja juuri lainkaan. Siksi kryptovaluutan hyödyt ovat suuret sekä kuluttajalle että kauppiaalle. Pankit tai valtiot eivät omista kryptovaluuttaa vaan se on sitä käyttävien ihmisten omassa omistuksessa.

Maailman tämän hetken suurin ja käytetyin kryptovaluutta on nimeltään bitcoin jonka arvo on tällä hetkellä yli 200 dollaria.

Myös bitcoinia pidettiin alunperin huijauksena

Bitcoin-kryptovaluutta leimattiin vielä pari vuotta sitten pyramidihuijaukseksi eikä monet halunneet liittyä bitcoiniin millään tavalla mukaan koska pelkäsivät huijausta. Varsinkin suomessa oli vielä tuoreessa muistissa suomen kaikkien aikojen suurin pyramidihuijaus, wincapita, eivätkä monet halunneet ottaa minkäänlaisia riskejä joten monet eivät sijoittaneet bitcoiniin. Vuonna 2013 sen kurssi nousi räjähdysmäisesti tehden maailmaan satoja bitcoin-miljonäärejä ja tätä nykyä bitcoin on vakiinnuttanut asemansa suurimpana kryptovaluuttana.

 

Alla esimerkki norjalaismiehestä nimeltään Kristoffer Koch. Tämä oli ostanut bitcoineja muutaman kymmenen dollarin arvosta (vuonna 2009) ja unohti ostoksensa koska kyseinen valuutta ei ollut käytössä missään. Kuitenkin vuonna 2013 bitcoinin saaman mediahuomion saattelemana mies muisti että hän osti aikoinaan bitcoineja ja yllättyi kun tarkisti bitcoin-omistuksiensa arvon:

bitcoin

OneCoin haastaa bitcoinin

Uusi kryptovaluutta Onecoin näyttää vahvasti kulkevan samaa suuntaa bitcoinin kanssa. Onecoinilla on kuitenkin se etu että heidän markkinointistrategiansa on huomattavasti tehokkaampaa ja onecoinin arvon voidaankin olettaa näillä näkymin nousevan erittäin nopeasti.

Onecoinin tavoite on rakentaa kryptovaluutta joka on:

* Suurin kryptovaluutta asiakasmäärältään. Tähän käytetään suosittelumarkkinointia joka on kustannustehokas markkinointistrategia.

* Bitcoinia helppokäyttöisempi. Tarkoituksena tuoda oma mastercard markkinoille onecoinin käyttöä varten.

* Bitcoinia turvallisempi.

* Laajempi kauppapaikkojen vaihtoehdoissa = enemmän kauppapaikkoja kuin bitcoinilla.

Miten onecoineja saa ostettua?

Onecoineja ei saa vielä ostettua suoraan mistään. Jos haluat onecoineja, sinun tulee ostaa koulutuspaketti johon sisältyy ilmaisia louhintaoptioita eli tokeneita. Louhintaoptiot (tokens) voidaan myydä tai lukita louhintaan. Jos lukitset tokenit louhintaan, saat louhinnassa onecoineja. Koulutuspaketteja on 5 eri suuruista alkaen 130€.

Liittyä voit kuitenkin täysin ilmaiseksi ja ilmaisella jäsenyydellä pääset tutustumaan toimintaan. Et kuitenkaan saa onecoineja (tokeneita) jos et osta vähintään 130€ koulutuspakettia.  Alla näet kuinka paljon eri pakettien louhintaoptiot (tokens) ovat arvoltaan jos onecoinin hinta nousee esim. 10 tai 50 euroon.

onecoin paketit

Jos siis ostat 130 euron koulutuspaketin, saat 1000 tokenia. Tähän pakettiin kuuluu yksi splittaus, joka tarkoittaa sitä että tokenien (louhintaoptiot) määrä tuplaantuu. Sinulla on siis lopulta 2000 tokenia.

1 onecoin on 5 tokenia. Jos onecoinin arvo nousee 10 euroon, on 130€ sijoituksesi arvo 4000€. Jos arvo nousee 50 euroon, on arvo 20 000€. Tämä siis edullisimman sijoituspaketin tapauksessa.

Voit liittyä onecoiniin ilmaiseksi ja pääset tutustumaan kuinka järjestelmä toimii. Jos haluat, voit päivittää ilmaisen jäsenyytesi maksulliseen milloin haluat. Kuitenkaan sinua ei velvoiteta mihinkään ilmaisen jäsenyytesi aikana. Voit siis tutustua rauhassa ja tehdä oman päätöksesi ostatko koulutuspaketin vai et.

Klikkaamalla tästä voit liittyä onecoin-jäseneksi täysin ilmaiseksi…

Kasvuvauhti on huimaa

Miten nopeasti onecoin kasvaa? Tällä hetkellä onecoiniin liittyy uusia jäseniä yli 1500 vuorokaudessa ja vauhti kiihtyy koko ajan. Mitä enemmän jäseniä liittyy, sen nopeammin onecoinin arvo kasvaa. Tämä tarkoittaa sitä että mitä aiemmin liityt, sen paremmat tuotto-odotukset sinulla on.

Alla arvio onecoinin hintakehityksestä:

onecoin

Meidän arviomme

OneCoin on erittäin potentiaalinen haastaja bitcoinille, se on täysin selvää. Yksikään muu kryptovaluutta ei ole vielä osannut hyödyntää ammattimaista markkinointia haastaessaan bitcoinia. Muut kryptovaluutat eivät ole myöskään osanneet miettiä kuinka kryptovaluutasta tehdään helppokäyttöisempää kuin koskaan aiemmin. Näemme onecoinilla huikean tulevaisuuden ja jos haluat olla mukana luomassa tätä uutta tulevaisuuden valuuttaa, on syytä suhtautua vakavasti onecoiniin. Kannattaa myös muistaa että mitä aiemmin liittyy, sen paremmat mahdollisuudet on tienata rahaa vaihtokurssin nousemisen myötä.  Muista, jos sijoitat pelkästään edullisimpaan pakettiin ja onecoinin arvo nousee 50 euroon, saat tuottoa 20000€.

Liity tästä onecoinin jäseneksi ilmaiseksi

Voit myös katsoa / ladata virallisen esittelyn onecoinista tästä…

Alla näet onecoinin perustajan Dr.Ruja Ignatovan esittelemässä yhtiötä malesiassa (englanninkielinen)

Etusivulle…